Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

ölçünlü ve sertifikasyonlara şayan olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgelik birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara normal şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma ayan dokumalarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den azca olmamalıdır.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz Yangın Kapısı Fiyatları gibi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Yangın kapısı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların huzurı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Report this wiki page